Sunday, January 13, 2008

TAG MENGETAG.

KHAS UNTUK COMBI

Intro:
Pertama kali mendengar bloggers tag mengetag ni, terpaksa Deri pi tanya isteri, apakebende nya? Sebab yang pertama, dia dah expert tentang semua ni. Sebab kedua pula Deri keliru dengan tag yang kami selalu gunakan di dalam AutoCad drawing semasa create Attribute Definition. Di sini kami juga akan melalui proses memasukkan Tag, Prompt & Value. Bila mendapat briefing barulah Deri faham. Gitu ghopernyer.....

Bila Combi mengetag Deri utk menyiapkan print screen, cuma inilah saja rupanya ketika itu...... (screen kat rumah)

(screen kat office)
**screen kat office ni dah banyak kali bertukar rupa, tapi selalunya blank saja......cuma warna saja yang bertukar. Gambar Masjid Al-Bukhary, Alor Setar ni pun baru sebulan kat atas screen.

Ok la, Combi punya pasai, ini la print screen Deri yang baru, sampai 2 sekali.....Yang no. 2 tu reserve, bila tension saja baru tukar......

UJ, kalau hang jumpa aku tengah jalan, kenai lagi dak?
Miss Janet, Miss Choy, Puan Norzila, Cik Narimah, Mrs Arjuna dan Mr Segaran mesti tak kenal punya...!!

10 comments:

Mat Gebu said...

Amboii!!..gambaq last tu, mcm rupa pasangan 20 tahun dulu laaa.....comeyy sungguhhh!!!

UncleJ said...

salam deri

hish.. mesti aku kenai lagi hang ..bukan hang buat plastic surgery pun yg buat aku tak kenal hang...hehehe

tapi biasa la kan dah 4-series ni badan ada mengembang sikit..tu jer..tapi hang tetap maintain kacak & macho mcm dulu jugak...

mesti org sebelah hang tu setuju dgn aku nih...

echah_syed said...

TQ deri..so muchhh !!

terharu sgt sbb 'khas utk combi'

adehh..cutenyer pic..lucky la combi kalo tidak tak dpt tgk couple yg soooo romantis gituuu.. :)

pic yg paling bwh >>>
senyuman mu bikin hati ku bergetar..cewahhh

~ amponn norz..satgi cheQ kena ligann cecece :p

Jie said...

ceq pun ketageh nk komen juga...pasai teruja nengok ayat combi tu...

" senyumanmu bikin hatiku bergetar..."

sama lah combi oiiii..rasa mcm nk gempa bumi dah ni...kahkahkah

eeeee..geramnya nengok depa 2 org tu berposing....

Kasawari said...

Salam Bro,

Suka saya tengok gambar abang dan akak berdua.. wajah yang ceria dan menawan.. rumah mesti lanskap baik punya..

Wah Bro mesti hebat dalam Autocad.. saya di kilang ni guna LT jer.. buat layout jer.. 3D tak expert lagi.. nanti leh ar ajar saya ni.. hhe he

kunadzri said...

Mat Gebu: tq, tq, tq..tak leh nak cakap apa pun dah ni....kembang setaman!! Tapi kan, Mat laaagiiii tomei...tara tipu punya cakap nih..

kunadzri said...

UncleJ: kacak & macho?? wuisyyy...gempak tu...rasanya mcm macak & kacho ada ler...kalau tak masakan miss janet & miss choy tolak cinta aku dulu tuh...aiseyman, kena rewind stori ni nmpknya...
betui kata hang UJ..perkembangan yg sihat mmg berlaku bila masuk chapter 4 ni...oh tidak!!!!

kunadzri said...

combi: tolonggggg...!!!puji-pujian ini membuatkan aku tak keruan..
"getaran jiwaaaa, melanda hati ku....tersusun nada...irama & lagu..."
emmm..siapa itu?? bunyinya sabijik saperti suara kasem selamet sajja ekk...
norz tomei...jangan cuba ligan si combi tu, ajak dia naik minum kopi dulu...

kunadzri said...

jie: jangan geram, nanti serammm.... mai la kita ramai2 posing kat seri gombak ni....tapi sblum tu kena tebas skit taman tu...lama dok blogging ni, pokok gayut tu tidak ku prune, air kolam tidak ku ganti...aduh, inikah penangan berblogging? atau sebenarnya aku yg pemalas...yer kut...!!

kunadzri said...

Kasawari: salam kembali bro. Wah..ini sudah baikk.. ada geng buat AutuCad. pakai LT pun kira alright lah tu bro. Sy pakai CAD 2000i kat opis & CAD 2005 kat umah...sama saja...depa tambah skit2 saja. Infact pakai LT lg bagus sbb ringan.
3D sy sendiri tak pandai. Tapi anak sulung mmg pakar...tapi kalau ACAD biasa tu, bole la kalau nak belajar...dgn satu syarat....
jadi geng the blues..he he.
gurau jek....

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez