Friday, April 25, 2008

RAKAN & OLE-OLE

Sudah lama rasanya Deri tak buat n3 untuk MASJID. Banyak sangat halangannya…. Ingatkan nak buat malam ni, tapi teringat pulak nak siapkan n3 yang satu ni….

Deri nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada rakan-rakan blogesfera kat senarai di bawah ni kerana bersusah payah memberikan ole-ole pada deri & is3 tempuhari. Budi baik anda sekelian akan Deri kenang sehingga akhir hayat.


*****Terima kasih yang tak terhingga Abang Nadzri ucapkan untuk Lilyhaslina di atas keikhlasan Lily menghadiahkan set kat bawah ni… Maka dengan ini bertambahlah bilangan koleksi teko & cawan bunga kangkong Cina kat atas gerobok usang tu…








*****Ribuan terima kasih Abang E rakamkan untuk Izam yang bersusah payah mengirimkan tebaloi dari Sarawak … Barulah Abang E tahu yang tebaloi pun dibuat dalam pelbagai warna… berkaler-kaler macam autoCAD drawing juga…Sayang sikit warna biru tak ada....ngeh...








*****Jutaan terima kasih Deri ucapkan untuk Kasawari & Linda di atas ole-ole yang dibawa dari Johor pada hujung minggu lalu, terutamanya mug Chelsea yang amat sejuk mata memandang tu…biru bagaikan lautan tenang dan juga sebiru langit Asmawi… hehehe….To Bro Kasawari... eventhough I love Blue so much, I still need Red to be closer to Purple....









Semoga Allah swt. menambahkan rezeki anda sekelian
dan melapangkan segala urusan.

15 comments:

echah_syed said...

wahh dpt gift lagik..best best :)

combi nyerr bila nak gi ambek kat precious..tp segan laa sbb benda ciputt jerk :(

harap sudi sudikan..!

kunadzri said...

>>>combi~~~
lorr... ada ole-ole untuk abg e ka? bila precious habis exam...? nanti kami bole pi visit dia....

aNgRiAni said...

yeahyeahyeah!!! dapat ole²...mesti abg e senyum² kamben...hohohoho...pasni yani kasi ole² buah naga...made from tawau laaa...hehehehe...yehaaaaaaaaaa...

kunadzri said...

>>>yani~~~
aduhai... seronok nya yani.... ada pepe ke yani.... bila nak bagi ole2 buah naga tuh? tengah tunggu ni... hehehe....

echah_syed said...

abg e..bole mnta kaklong jupe dia pun orait gak..bila free laa :)

susah2 nak gi sana lagik..

last paper 5 mei.

Kasawari said...

Salam Bro..

Sama sama bro.. alah hal kecik jer.. tu bagi mug tu.. nak suruh duk diam2 minum kopi tgk game esok (malam nanti ler.. ).. he he...

nanti kalao dtg Johor.. leh nempak masjid airport senai.. dah nampak sikit sikit structure nya.. dalaman belum lagi siap tu.. he he..

kunadzri said...

>>>combi~~~
alaa... kak long tu bukannya kaki jalan... nanti la abg e pi uitm lepas precious habis exam...

kunadzri said...

>>>kasawari~~~
salam kembali bro...
sayang la nak guna mug tu bro... simpan dalam lemari jer... takut kalau2 tergigit smp pecah pulak nanti kalo chelsea kalah... kalo menang pun takut terbaling kesiling pulak... hehehe.....

nanti bila siap masjid tu, insyaAllah sy akan turun menembak di johor... bila dah siap nanti, sound2 ler...

Kasawari said...

Chelsea menang.. mesti kilatkan mug tu elok elok.. he he

echah_syed said...

abg e sms dulu ekk..takut dia p merewang kat mane2..pasai xm dah abis :p

cheQ pun tak sabaQ nak jupe dia..rindu sgt nii :)

kunadzri said...

>>>Kasawari~~~
Menang ke kalah ke bro... mug ni sentiasa berkilat... letak kat dalam lemari, takut singa tu lari... hehehe...

kunadzri said...

>>>combi~~~
Pagi ni Norz dah buat date nak jumpa Precious...

Ibubapa mana yang tak rasa rindu bila lama tak jumpa ngan anak... tambah2 lagi anak manje... nnti jumpa tu, dakap la puas2 ceq oiii...

Lily Haslina Nasir said...

salam kunadzri..
alah, tak yah le sebut sebut... malu kita.. ha!ha!ha!
memang lama dah nak bagi benda alah tu... asyik lupa jer bawak bila gi shooting...

kunadzri said...

>>>lily~~~
mesti sebuttt... kita manyak suker tau.. kalau jumpa kat mana2 murah nanti, tolong bagitau naa... jika ada kelapangan sy pi merisik...

Kasawari said...

nasib baik mug ni tak pecah semalam.. wa ka ka

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez