Thursday, April 24, 2008

Touch of Nature

This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow! Do not delete any of the links and be honest to yourself!

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass , McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang.... (Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan, umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri.

10 person i'm going to tag is norsham, Asmahani, Aida, Niza, rinzura, mamasya, Farah, zaiy, fiza, azura, MamaFaMi...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri

11 person i'm going to tag is (y 11? it's my favourite number ) As, Cik Linn, Emy, Linda, Oli, CT, Sue, Zura, Jeff, Abang E, Rina ... dan sudilah kiranya menerima Touch Of Nature dariku untuk mu wahai sahabat sekalian untuk disimpan di fp / blog masing2 agar kelihatan cantik berseri

Next... 12 people i'm going to tag are (cukup sedozen.... ) Norz * Combi * Angriani * Kujie * Kasawari * Syam * UncleJ * Retna * Sishoney * Jun-Yummylicious * Sis E * Sheda

Sudi-sudilah kiranya anda semua menerima Touch Of Nature dariku untuk disimpan di blog masing2 agar kelihatan cantik berseri-seri. Mana-mana nama yg dah ada kat atas tu, ambik la sekali lagi & tempel la kat mana-mana dinding yang masih kosong. Kalau dah penuh, simpan saja la kat dalam gerobok...

7 comments:

echah_syed said...

maceh abg e..tu nama combi dah ade..so takyah buat lagi ekk.. :)

kunadzri said...

>>>combi~~~
ok combi.. abg e tau dah... cuma nak masukkan nama combi dalam list top 12 abg e...

echah_syed said...

wahh! suke suke combi sentiasa dlm list abg e.. jgn jeles yaa :p


oopppss..minta cop sirim/ISO tokey buku dulu ni satgi dia majuk 77 hari 77 mlm 77 jam 77 saat.. :(

kunadzri said...

>>>combi~~~
combi kan orang pertama yg visit umah abg e...? mesti ingat sampai bila2...

alaa.. tak payah cop sirim... abg e dah cop LULUS lama dah... ekehkeh...

Jie said...

kena buat ke..isshhh..sy ni byk utang tag ni..ishhh..

rase bersalah dgn kawan2....

ampOOONNNNN..............

kunadzri said...

>>>jie~~~
toksah susah2 la jie... Deri saja letak nama2 list top 12 blog ni... sbb nak ikut syarat tagging menagging nih...

amboi... sibuk btol la ni noo...

Leoma said...

You write very well.

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez