Wednesday, November 12, 2008

MENGEMAS RUMAH


Tender drawings dah settled. Dua hari lepas dah hantar kat Quantity Surveyor sebanyak 17 sets, bersamaan dengan 1207 keping A1 sheets, merangkumi working drawings & detail drawings. Ada lagi 3 sets yang perlu diagih-agihkan kepada consultants, ie. Civil & Structural Engineer, Mechanical & Electrical Engineer untuk simpanan kami sendiri. Sikit masa lagi proses tender menender projek pun akan bermula. Perang besar antara ikan-ikan bilis maupun jerung akan berlaku dan segala tektik & teknik akan dihasilkan....

Habis satu tanggungjawab....!! Walaupun ada lagi projek yang sedang menanti, aku rasa nak ambil masa sikit untuk mengemaskinikan blog yang dah naik kulat ni. Sekadar datang mengemas, mencuci sawang & menebas lalang kat laman saja... Tapi, itupun rasanya dah mencukupi buat masa ini.

Selak punya selak bawah karpet lama terjumpa pulak lukisan yang aku buat masa ambil A-Level kat UK tahun 1979 dulu. Belek depan belakang masih elok lagi...Dah 29 tahun, dah jadi barang antik... Jadi, terfikir pulak untuk aku frame & gantungkan kat rumah yang dah ku kemaskan ni. Untung betul zaman digital ni...




2 comments:

Kujie said...

wah..lama sgt hilang....

kunadzri said...

>>>kujie~~~
bertapa dalam keterpaksaan...

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez