Saturday, March 22, 2008

TERIMA KASIH SHAYZ

Sememangnya saya terlepas pandang pada award yang diberikan oleh Shay ini kepada semua bloggers yang selalu singgah ke blognya. Jadi... maaf ler Shay, ni baru uncle ada masa nak display kat sini... Ada masa nanti uncle nak display pulak kat dalam kabinet baru. Bukan PM saja yang ada kabinet baru.... uncle pun ada gak... hehehe...
Untuk perhatian semua, kabinet saya ni statik... yer lah... KAYUlah katakan...yang dibentuk, diraut & dicantikkan mengikut citarasa saya sendiri, sedangkan kabinet PM tu semuanya boleh bersuara & berfikir..... walaupun ianya juga dibentuk & diolah oleh PM sendiri... Kalau diorang semua tu tak bersuara, tak berfikir & tak bertindak secara rational, hanya menjadi pak angguk & pak sanggup, maka samalah juga tarafnya dengan kabinet KAYU saya tu.....

Eh, melalut pulak saya... salah majlis rupanya....


2 comments:

"sishoney" said...

salam uncle deri,
first good luck tuk chelsea
sis baru lepas layan game manutd.
erm a'a la uncle..
macam dah jadi kebinet kayu aje kabinet msia skang nie kan...
pas huru hara kat perlis disusuli huru hara kat terenganu plak.itu sesama UMNO kan...macam2 la sejak PAKLAH beristeri baru nie

kunadzri said...

~~sishoney>>>
salam sis...
yezzerrr... menang... jangan tak menang... tengah mengejar MU nih..!! tahniah la MU menang lagi...

Memang gitu la adatnya sis.. gaduh merebut kuasa ni dahsyat yg teramat sangat!! Memalukan betul lah UMNO ni... lepas cakap DAP tak hormat Sultan, depa pulak yang tunjuk taring sebenar... itu laa, cakap tak serupa bikin... tapi tak ada pulak mass media kutuk depa...

Apa la nak jadi...

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez