Friday, December 19, 2008

KAMI BUKAN ALONG, KAMI MAU TOLONG!!

Ketika mendekati kereta yang saya park dekat opis baru-baru ni, dalam kesamaran malam tu terpandang pula mata ni kat satu papan iklan yang di ikat pada batang pokok pinang kuning di sebelah kereta saya. Dari jauh logo tu rasa macam familiar jer... Bila dekat, confirm memang logo tu saya kenal, tapi dah di edit...

Cuba teka... Logo apa ni?

Kalo nampak kat fanATIC dia.... mau diorang bakar sampai hangus ngan pokok2 pinang tu sekali.... silap2 dengan kereta saya sekali kat tepi tu... Sebab kat dalam kereta saya tu ada logo The Blues...

I mean no harm.... just for fun...!! Cabuttttt...


Saya kasi ZOOM sikit....

4 comments:

SiS-lin said...

bkn kate hangus ngan pokok pinang tu,silap2 blog ni pun hangus d kejekn ku....cepat larikkk

kunadzri said...

>>sis-lin>>
tolong...!! wa tatak salah... wa mukan along maa, wa mau tolong sajjjerrr...

fan dia perlu tahu kegiatan nih, bolehlah pakat2 banteras .... *wink*

^aNgRiAni^ said...

waaa....sekarang makin ganas along2 ni kan

depan umah yani ada umah along...tp nampak cool jer
wakakakakaka

kunadzri said...

>>angriani>>
wuisyy... tergezut abg e.. muncul tetiba jekk... amboi, sibuknya yani.. pak menteri tanah runtuh pun kalah..

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez