Tuesday, December 23, 2008

STEAMBOAT DI SABAK

Cadang nak buat n3 pasal my new coke collection. Tapi dah agak lewat, jadi esok sajalah...

Balik dari pejabat, anak2 is3 ajak saya makan steamboat kat Restoran Sabak, Taman Melati. So, dalam pukul 8.30pm kami pun pergi merinyu. Harga buffet :Rm25 per person. Kira ok juga kalau nak banding dengan Restoran Kak Eita kat Wangsa Maju. Kat sana Rm32 per person.


Steamboat dia kira average saja. Pada saya sup dia agak masin sikit (mungkin nasib saya tak baik malam tadi) Lepas makan serba sedikit, kami dah kenyang. Kami masuk lambat tapi keluar paling awal... Orang lain masih belum berhenti makan. Memang tak berbaloi kalau keluarga kami makan buffet style. Rugi rasanya. Tapi sebab nak merinyu punya pasal, tak kisah sangatlah.

Semasa nak balik, saya sempat merakamkan gambar CC kat tepi Restoran De' Templer yang Retna pergi dinner malam tu. Logonya dah di edit juga seperti n3 saya yang lepas.

Saya kasi zoom... mau kasi clear lagi...
Saya rasa Alex Furgeson kena datang buat spot check kat Malaysia seberapa segera yang boleh.... Itu baru sekilas pandang saja...

Sorry guys, once again... I mean no harm...!!

3 comments:

materials said...

clutch bags
ladies bags
mulberry bag
mulberry handbags
mulberry handbag

Anonymous said...

My Soul to Take film imdb [url=http://connections.blackboard.com/people/da5fd18546] download movie My Soul to Take [/url] My Soul to Take dvd
Download Prince of Persia: The Sands of Time Movies [url=http://connections.blackboard.com/people/4da3305e9d] Download The Prince of Persia: The Sands of Time Trailer [/url] Prince of Persia: The Sands of Time Cast

Anonymous said...

baby justin bieber parody download [url=http://connections.blackboard.com/people/3874b3d09b]baby justin bieber mp3 song download [/url] justin bieber baby mp3 download

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez