Monday, February 11, 2008

TAG DARI ANGRIANI

Kena tag lagi..... hehehe... x per x per... Kali ni dari Angriani pulak.
Utk. Angriani, abg e dah pegi jumpa ngan penaja utama tag ni kut2 dapat
angpau sikit... Tapi dia suruh jawab jer, then tag orang lain pulak....
Angpau dah abih katanyer....
Tapi, buat masa ni abang e tak mo tag org lain lagi... nak tunggu bagi
cool dulu...

Ok Yani... ni lah dia jawapan abg e...

Four Jobs I've Had

1. Kueh seller at the age of 11 & 12

2. Ticket boy at sugar cane plantation, Perlis at the age of 18
3. Architectural Assistance

4. Chief of drafting dept. cum Site Supervisor


Four Places I've Lived
1. Kampung Pdg Pauh, Perlis (12 yrs ++)
2. Hostel at boarding school, Seremban, NS. (6 yrs)
3. King’s Lynn & Sheffield, United Kingdom (5 yrs)
4. Kuala Lumpur (till now..)


Four Movies I've Watched Over& Over
1. Brave heart ~ Mel Gibson…mix feeling…
2. Bourne Identity ~ Matt Damon…superb & cool guy..…
3. Out for Justice ~ Steven Seagal…my fav. all time action hero…
4. Kung Fu Hustle ~ Stefen Chow…a real head-cracker….
~~Add : I love `The Last of the Mohicans’ too….


Four Shows I Watch
1. English football ~almost all games
2. Rugby Union
3. Tennis
4. travel & living


Four Places I've Been
1. London
2. Brussels
3. Amsterdam
4. Karachi


Four People who Email Me Regularly
1. My sister, a lecturer at UiTM Segamat
2. My ex-school mate
3. project consultants
4. unit trust manager…hehehe…


Four Favorite Things to Eat
1. Meehoon Soup ~ masa panas2 tu…
2. Kari kepala ikan ~ first choice ikan merah..
3. Siakap steam asam boi ~ tapi asam kena kurang..
4. Sambal ikan bilis ~ makan ngan nasi kosong…


Four Places I'd Rather Be
1. Mekah…first priority
2. London…to meet Noushy at Stanford Bridge… ekehkeh..
3. Spain…to visit Al-Hambra, Granada & La Mezquita, Cordoba
4. Istanbul…to visit Sultan Ahmed Mosque (The Blue Mosque)


Four Things I Look Forward to this New Year
1. A better muslim
2. A better husband & father
3. A better worker & friend
4. A better & healthier life

10 comments:

UncleJ said...

rajinnyer jawab tag..cayalah bro!!

boleh dapat award tagger of teh year ni..hehehe

Four People who Email Me Regularly
1. My sister, a lecturer at UiTM Segamat
2. My ex-school mate<<< sapa lah yg selalu emel hang ni...nak jugak aku tau..jambu hang kot...wakakaka

gurau2 ekk deri...

Noushy Syah said...

Yezzaa..S/Bridge mariiii!!

..or tot you wanna carik The Jambu dulu2 tuh..LOLz...

p/s I assumed Jambu=Minah Salleh:p

kunadzri said...

>>>UncleJ..
kahhbedekahdekahh.... memang lawak betul bila hang sebut pasai jambu nih... tak sanggup lagi aku nak tgk wajah jambu ku... aduhhh kelako...

itu geng sekolah rendah la bro... SDARIAN e-mail dlm yahoo group jer...

jambu hang tak contact lagi ker??.....
kahbedekahbedekahh....

kunadzri said...

>>>Noushy...
yezzerrr my dear... meet U at S/Bridge...!!!

No more jambu2 Noushy... xtremely above 18xx... naughty2 story fr Boy's boarding school... but both of us really enjoy making fun out of it...

I bet U don wanna know...

Noushy Syah said...

tehehehhe....ERRRR yea rite, better zip your mouth hahhahha, tatutttt!!

arsaili said...

salam bro, dah sampai kat 3 tempat tuh, kecuali karachi..uhuhu...ingin nak gi taj mahal..spain worth going especially al hambra..lagi pun dlm bidang archi kan..highly recommended

kunadzri said...

noushy>>> tatuttt ekk??? me & UncleJ budak2 baik then, betul tak UJ??... but pity to some of the jambus.. they really had nightmares...

kunadzri said...

arsaili>>> salam bro...mmg btul tuh..best kalo dapat pegi spain, banyak tempat boleh visit... taj mahal pun best!! Jom ajak msjbox buat trip pergi sana...

aNgRiAni said...

abg e...ermmmbest lah jawapan tag abg e ni...thaks coz jwb tag ni yer...suka sgt tgk the last of mohicans tu...kalau nak gi trip maner jgn lupa yani yer...ngeee..ngeee...

kunadzri said...

Yani>> abg e pun mmg suka tengok citer tu, tapi paling suka sekali citer brave heart. Satu lagi penangan mel gibson yg abg e suka ialah citer the patriot...bnyk lingers around semangat & perasaan kekeluargaan...
>>hehehe.. abg e tingin nak pegi kundasang sekali lagi... dah pegi sekali 8 tahun lepas... tapi tak puas, kalut sgt masa tuh... panjat gak gunung kinabalu, tp sampai pondok ke2 jekk... ngehh...

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez