Tuesday, February 05, 2008

TAG DARI UncleJ


UncleJ tagged me to list out five of my favourite links. Then tag five more people to share their links. They can be business links, favorite sites, affiliate links, whatever you want. At the end of the tag we would be able to share good links from others.

Rules:

1. MUST be clean. No X-rated sites.
2. Only FIVE links.
3. MUST tell 5 people.
4. A link back to the person who tagged you.
5. An active link.


Kindly share with me your favourite links if you don't mind.

Combi - haa...asyik ceQ jer dok tag...kali ni abg e tag ceQ pulak... makacchihhh..!!!
Kujie - bila tak bzbzbz tu, layan2 lah tag ni naa... nak bagi award nanti... just wait & see...
OD - teman minta maap ler kaco demer tido... sudi2kan lah yer bila ghaser fresh nnti...
Izam - senyuman izam hari ni menandakan izam sanggup tunaikan permintaan abg e...
Junaidix - boss...!! selain dari alam komputer, kami nak tau juga boss suka aper....

Kata Deri>>> Adalah tidak menjadi kesalahan sekiranya individu terbabit tidak mahu, atau tidak sudi, atau tidak selesa untuk menjawab tag yang diajukan. Ini bukanlah surat berantai yang selalu menghantui kita semua. Tidak ada apa-apa akan berlaku ataupun musibah yang akan menimpa individu terbabit sekiranya gagal menjawab. ###

7 comments:

OD said...

Salam Papabear...
Dah buat dah kerana paksaanmu... ekekeekekeke... ada ke. Buat dengan RELA pastu nak masuk jadi Polis Hutan lak...

UncleJ said...

thanks for respending to the tag deri..i really appreciate it...baru ler sporting gitu...hihi

cayalah bro! byk sama site yg kita selalu pi baca tu...

kelakor pulak last para hang tu..good idea bro..tak teringat aku nak buat mcm tu...surat berantai? alahai....ekekeke

echah_syed said...

satgi cheQ buat naa..ola olaaa ni yg cheQ suke sbb abg e masih hargai cheQ sebagai kawan..

kalo kwn tak tag kwn sape lagik ekk :p


~ P E A C E ~

kunadzri said...

>>>OD~~~
Salam buat OD jugak...
Terima kasih kerana sudi melayan karenah rakan... Appreciate it so much... Tapi OD...Polis Hutan tak braper glamer... cuba2 mintak jadi FRU...

kunadzri said...

>>>UncleJ~~~
Tak der masalah besar pun UJ.. kekadang tu sronok jugak layan tag ni... lari dari bebanan kerja kat opis nih...

itu ler... aku pun tergezut gak tengok site yg hang dok pi tu serupa jer dgn aku punya... thumbs up bro...

kunadzri said...

>>>Combi~~~
Berkawan biar beribu, Berkawen biar satu..hikss..

Nak tag orang ni, walaupun kawan, bukannya senang combi... silap tag nanti, kawan pun boleh jadi lawan... hari ni timbul, esok terus tenggelam...

Menyelami hati & fikiran org terdekat pun susah, inikan pula `kawan dialamaya', yg rupa & karakter nya hanya bayangan kita semata-mata... bagai hero & heroin dalam cerita fantasi yang kita baca...

Itu baru hati `kawan dialamaya'... bagaimana pula hati & perasaan orang2 terdekat `kawan dialamaya' tu... betul tak...?

Weihhh, bagi khutbah ringkas sebelum CNY...

Noushy Syah said...

eh eh tu bahasa Peghak...bahase yeop shaye..tehehehe..

Uncle Deri, I love reading that DSAI's blog, to know on the other side of the stories or what's going on really...

And yez, brilliant idea buat disclaimer kat bawah tuh...cayalah!

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez